Украина місто Вікторія ООН жінки Украина місто Вікторія

Український прорив 2: ЗСУ отримають інфраструктуру, що забезпечує гендерну повагу до військовослужбовиць в рамках мандату ООН «Жінки, мир та безпека»

Сейчас читают: 684
womo.ua

Держави НАТО і країни-партнери розпочали роботу над виконанням резолюції 1325 РБ ООН та споріднених документів на тему «Жінки, мир та безпека» (ЖМБ) у далекому 2007 році.

Успіх у цій сфері в Альянсі оцінюється за двома напрямами: збільшення числа жінок в національних арміях та облік на практиці гендерних аспектів, які гладко вплетені в усі основні завдання та функції НАТО, та сприяють досягненню ґендерної рівності.

Чи почуваються захищеними наші військовослужбовиці завдяки впровадженню в ЗСУ Інституту гендерних радників? Як участь жінок у військових діях сприяє фіксації та розкриттю воєнних злочинів, читайте у матеріалі.

ЗСУ важливо реалізувати концепцію «Жінки, мир та безпека» за стандартами НАТО В чому Міноборони України вже навіть випередило НАТО, так це за кількістю жінок у ЗСУ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA