Китай Литва Україна місто Київ здоров'я їжа здорове харчування харчування продукти Китай Литва Україна місто Київ

В Україну завезли отруйні морепродукти, які викликають тяжкі захворювання: подробиці

Сейчас читают: 800
womo.ua

В Україну знову завезли шкідливі продукти, на цей раз це морепродукти, що містять канцероген. Про це пише РБК-Україна. Небезпечний мікс заморожених морепродуктів привезено з Латвії.

У ньому виявили кадмій, який заборонено у країнах Євросоюзу. Читайте також: ПОЄДНАНІ: у Дніпрі проведуть 4 години без війни на благодійному заході Канцероген кадмій виявили в замороженому міксі морепродуктів виробника Zejiang Zhoufu food Co.

LTD, China, які транзитом експортувалися з Литовської Республіки (відправник: UAB Plunges kooperatine prekyba, Lithuania) до України.

Отримувач: ТОВ «ВІЧУНАЙ-Україна», вул. Солом’янська, 3, оф. 6, м. Київ, 03110. Ввезений товар пройшов перевірку в лабораторії Литви, де виявили небезпечну концентрацію кадмію. Читайте також: Євген Клопотенко відкрив концептуальний попап-бар у Львові Зазначається, що цей канцероген може погано впливати на здоров’я людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA