кіно

Фільми, які має подивитися кожна жінка: поради від психологині

Сейчас читают: 508
womo.ua

Тетяна Хоменко, психологиня проєкту «Незламна мама» У  Міжнародний день боротьби за права жінок «Фонд Маша» разом із психологинею проєкту «Незламна мама» Тетяною Хоменко зібрали збірку кінострічок про сильних та незалежних.

Про жінок, які змогли реалізуватися і досягнути успіху попри всі перепони. Ми хочемо, щоб ці фільми надихнули вас йти вперед і ніколи не здаватися.

Who runs the world? Girls! Ерін Брокович, 2000 Про що кіно? Фільм заснований на реальних подіях. Він розповідає історію сильної, вольової жінки, яка зуміла допомогти багатьом сім’ям, що зіштовхнулися з несправедливістю.

Ерін самотужки виховує трьох дітей і потребує роботи. У неї немає освіти, але є величезне бажання допомагати людям. Коментар психологині:  Квітка пустелі, 2009 Про що кіно? Автобіографічна історія Варіс Дірі, яка показує її шлях від дівчинки-кочівниці з Сомалі до однієї з найпопулярніших моделей світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA