Ольга Харлан Україна Німеччина Франція Туреччина Італія Угорщина спорт медаль нагорода Кубок світу Збірна України Ольга Харлан Україна Німеччина Франція Туреччина Італія Угорщина

Уперше за чотири роки: жіноча збірна України з фехтування завоювала «бронзу» на Кубку світу

Сейчас читают: 390
womo.ua

Українські фехтувальниці здобули бронзову медаль Кубка світу на етапі в бельгійському Сінт-Нікласі. Про це повідомляє офіційний канал Національного олімпійського комітету України та національної олімпійської збірної України у Telegram.

На третю сходинку п’єдесталу Кубка світу з фехтування на шаблях у бельгійському Сінт-Нікласі зійшла українська команда у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Валерії Гнідашевої. Читайте також: Харків’янка Марта Фєдіна завоювала перше в історії «золото» Кубка світу з артистичного плавання Україна на Кубку світу в Сінт-Нікласі: результати 1/16 фіналу: Україна — Туреччина 45:38 1/8 фіналу: Франція — Україна 44:45 Чвертьфінал: Україна — Німеччина 45:42 Півфінал: Україна — Італія 43:45 «Бронзовий» фінал: Україна — Угорщина 45:41 Читайте також: Українські борчині виграли два «золота» й «бронзу» Зазначимо, що спортсменки змусили скласти зброю команду Туреччини (45:38), перший номер світового рейтингу Францію (45:44) та Німеччину (45:42).

Поступившись у драматичному півфіналі італійкам (43:45), у поєдинку за третє місце українська команда взяла гору над чинними чемпіонками світу представницями Угорщини (45:41). Читайте також: Дві українки здобули «золото» і «бронзу» на Євро з легкої атлетики Нагадаємо, що жіноча збірна України з фехтування вперше з 2019 року виграла командну медаль Кубка світу, коли вони так само стали бронзовими призерками на етапі у французькому Орлеані.

The post Уперше за чотири роки: жіноча збірна України з фехтування завоювала «бронзу» на Кубку світу appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA