діти Бахмут Донеччина діти війни діти та війна вбиті діти

Під обстрілами: названо кількість дітей, які досі знаходяться у Бахмуті

Сейчас читают: 357
womo.ua

У Бахмуті на Донеччині залишаються близько 5 тисяч людей, серед них — 37 дітей. Про це під час марафону розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

Попри напружену ситуацію у Бахмуті, який зруйнований на 80%, тут і досі залишаються люди, а саме приблизно п’ять тисяч жителів, серед них 37 дітей. Читайте також: росія викрала понад 6 тисяч українських дітей для «політичного перевиховання» Очільник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко додав, що жителі перебувають у різних районах міста і не хочуть виїжджати, деякі навіть ховаються від евакуації. Читайте також: росія вбила в Україні майже 500 дітей: дані на 1 березня У поліції додали, що в Бахмутській громаді працюють вісім евакуаційних груп поліції.

Нерідко пошуки людей, які залишають зруйновані домівки та мігрують по укриттях, займають увесь день. The post Під обстрілами: названо кількість дітей, які досі знаходяться у Бахмуті appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA