місто Маріуполь жінки полонені війна Росії проти України війна в Україні російський полон місто Маріуполь

Катували та принижували: захисниці України розповіли про пережите у російському полоні

Сейчас читают: 297
womo.ua

Українські військовослужбовиці Ірина Стогній і Наталя Фіялова повернули додому під час чергового обміну полоненими та розповіли, які знущання пережили в російському полоні.

Також вони поділилися спогадами про те, як російські військові ґвалтували українських чоловіків. Про це жінки розповіли  в ефірі #ВУКРАЇНІ, спільного проєкту «Радіо Свобода» та «Настоящего времени».

35-річна Ірина та 48-річна Наталія — медикині окремого загону спеціального призначення «Азов» Національної гвардії України. Жінки потрапили в полон у Маріуполі, де провели по пів року.

Вони вирішили розповісти, як потрапили в російський полон, та що з ними робили російські військові. Читайте також: Обстріл Миколаївщини: загинуло подружжя, їх маленького сина шпиталізували з пораненнями За словами Ірини, її та її побратимів і посестер «здала» цивільна людина. Читайте також: У Міноборони розповіли, чи планується обов’язкова мобілізація медикинь в Україні Також військовослужбовиці зазначили, що провели в російському полоні пів року — в Оленівці, Таганрозі, Курську, Бєлгороді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA