Украина благодійність психологія збір коштів жінки сексуальне насильство Украина

У Києві відбудеться благодійний ярмарок на підтримку жінок, які пережили сексуальне насильство під час війни

Сейчас читают: 676
womo.ua

На благодійному ярмарку «Спілка Черіті Маркет» збиратимуть кошти на підтримку жінок, які пережили сексуальне насильство під час війни.

У межах збору коштів пройдуть лекції про сексуальне насильство під час війни. У неділю, 5 березня, у Києві відбудеться благодійний ярмарок «Спілка Черіті Маркет» на підтримку проєкту GIDNA від команди Future for Ukraine, яка покликана надати кваліфіковану психологічну допомогу жінкам, які зазнали насильства з боку російських окупантів або стали його свідками. Читате також: У Японії народжуваність впала до рекордно низького рівня: подробиці Кожна людина, яка пережила сексуальне насильство може роками мовчати про пережите, у результаті чого з’являється ризик розвитку серйозних ментальних травм, проблем у стосунках з близькими та шкідливих залежностей.

Проговорення — це перший крок у подоланні таких травм. Але говорити про страшний досвід надзвичайно важко, для цього необхідна кваліфікована психологічна допомога.

Саме таку допомогу пропонує проєкт GIDNA від команди Future for Ukraine. Читате також: Продавала українок в сексуальне рабство: на Київщині затримали організаторку та її спільників Проєкт пропонує 10 безкоштовних консультацій для жінок від психотерапевток, що мають багаторічний досвід роботи саме з травмою насильства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA