Україна Статистика чоловіки ДПСУ війна в Україні Україна

Виїзд за кордон під час війни: скільком людям щодня відмовляють у виїзді з України

Сейчас читают: 170
womo.ua

У ДПСУ розповіли, що щодня відмовляють у перетині кордону приблизно 150 людям. Це переважно чоловіки призовного віку – 18-60 років.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в коментарі «РБК-Україна». За словами речника, перед тим, як перетинати кордон потрібно ознайомитися з правила перетину кордону у військовий час та мати відповідні документи. Читайте також: Команда соціального проєкту «Пошук зниклих» за рік знайшла 2 145 українців Зазначається, що жінкам та дітям, щоб виїхати за кордон, потрібно мати з собою паспортні документи, дітям можна виїздити зі свідоцтвами про народження.

Дорослим за «внутрішнім паспортом» також можна виїхати, але для цього мають бути певні обставини. Читайте також: «ПВК Рьодан» і «АнтиРьодан» в Україні: що це таке і в чому небезпека Читайте також: Як не стати жертвою сексуальної експлуатації під час війни: поради жінкам Перетнути кордон з «внутрішнім паспортом» можна рятуючись від війни та за домовленостю з сусідніми державами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA