Россия Украина Україна Россия Украина Україна

Уляна Хром’як, виконавча директорка Українського дому в Давосі: Завдання Українського дому — показати світові, що українці борються за демократичні цінності не лише України, а й всього світу

Сейчас читают: 332
womo.ua

Раніше Уляна Хром’як обіймала керівні посади в UkraineInvest, консультуючи уряд України з питань залучення та підтримки іноземних інвестицій.

Уляна працювала з великими транснаціональними корпораціями та новими стратегічними інвесторами, займалася промоцією креативних індустрій. Чи змінилося зараз завдання Українського дому у Давосі? Український дім у Давосі започаткований п’ять років тому як платформа для представлення голосу України за кордоном та проходить під час Всесвітнього економічного форуму (World Economic Forum).

Метою цьогорічної програми заходів було сприяння посиленню глобальної підтримки України, яка протягом останнього року об’єднала навколо себе увесь демократичний світ. Чи задоволені ви подією та чи досягли ви поставлених цілей у цьому році?  Загалом наша команда задоволена цьогорічною подією та її результатами.

Все, що ми планували, вдалося реалізувати, попри те що ми з командою почали працювати за місяць до події. Авжеж ми очікували велику увагу до України, тож ретельно готувались до програми, працювали із контентом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA