Сша Польща Нео Сша Польща

Важлива для України заява з Європарламенту » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 888
goneva.net.ua

Президентка Європарламенту Роберта Матсола закликала партнерів України передати ЗСУ танки Leopard. Вона позитивно оцінила рішення Німеччини та США передати ЗСУ БМП Marder і БМП Bradley та зазначила, що Володимир Путін чекає, що Європа відвернеться від України. «Цього не можна допускати.

Важливо, щоб Європа продовжувала підтримувати українців у політичному, гуманітарному та військовому плані. Але також важливо, щоб Європа зміцнила власні сили оборони та стала справжнім оборонним союзом», - заявила Матсола.

Раніше повідомлялось, що Польща почала розглядати запит України на передачу танків Leopard. Польський прем'єр Матеуш Моравецький після цього підтвердив, що переговори ведуться, але сказав, що вони не планують передавати Україні Leopard 2 без ширшої коаліції.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award» womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA