Україна Польща місто Берлін Нео Україна Польща місто Берлін

Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 840
goneva.net.ua

Голова МЗС України Дмитро Кулеба повідомив, що окрім Польщі та Фінляндії, ще три країни готові поставити Україні танки Leopard 2.   Про це він заявив під час бесіди з журналістом Вадимом Карп'яком у своєму Instagram. "Ми вже маємо п’ять країн, які готові передавати (танки Leopard 2), але які очікують на остаточне розв'язання питання з Німеччиною, яка повинна надати на це згоду", - сказав голова МЗС. За його словами, ці країни непублічно зголосились передати Україні західні танки, якщо Німеччини дозволить операцію, як країна-виробник вказаної техніки. Нагадаємо, що серед країн НАТО досі тривають активні дискусії щодо танків, про надання яких Україна просила вже неодноразово та досить давно.

11 січня, під час візиту до Львова Анджей Дуда повідомив, що Польща ухвалила рішення про передачу Україні німецьких танків Leopard.

Берлін має погодити ці постачання. Німецька сторона, зокрема посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен, заявляє, що наразі офіційно таких запитів ще не було.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Через агресію РФ в Україні, Молдова може змінити свій статус » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Напередодні Рамштайну країни НАТО оголосили про нову масштабну допомогу Україні » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Столтенберг: Україна отримає значно більше важкого озброєння » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA