Сша місто Вікторія Україна Нео Сша місто Вікторія Україна

Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award»

Сейчас читают: 264
womo.ua

Цими вихідними у Новому Орлеані відбувався конкурс «Міс Всесвіт». У фіналі визначили переможницю події, нею стала представниця США — Р‘Бонні Габріель.

Брала участь у конкурсі і Україна. Вікторія Апанасенко, на жаль, не змогла потрапити у топ-16. Проте одну з головних нагород все ж отримала.

Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award», яку вручають тим конкурсанткам, які показують цінність дружби. “Але одну з головних нагород я забрала”, – поділилась Вікторія Апанасенко.

Не обійшлося і без казусів. Вікторія Апанасенко зізналась, що розкішне вбрання від бренду FROLOV за 10 хвилин до фінального виходу на сцену порвалося знизу догори. «Це могло трапитися тільки зі мною.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
США готуються передати Україні далекобійні ракети » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
womo.ua
Українська акторка Оксана Черкашина отримала нагороду за роль у «Клондайку» на кінофесті у США womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Столтенберг: Україна отримає значно більше важкого озброєння » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA