Валерій Залужний Україна місто Київ місто Лондон війна в Україні обговорювані новини Валерій Залужний Україна місто Київ місто Лондон

Валерій Залужний отримав погодження від Британії на призначення послом

Сейчас читают: 962
womo.ua

Валерія Залужного офіційно затвердили на посаді посла України у Великій Британії. Про це спочатку заявив ексгенпрокурор Юрій Луценко в ефірі «5 каналу».

Пізніше з посиланням на політика новину повідомив політичний оглядач Павло Нусс. Напередодні Юрій Луценко розповів, що Залужного визнали непридатним до військової служби ще до завершення ВЛК.

Після цього єксголовнокомандуючого вирішили відправити послом у Лондон. Наразі процес узгодження кандидатури завершено, і Київ вже отримав від Лондона агреман, тобто погодження на призначення послом пана Залужного.

Найближчим часом він має бути офіційно призначений указом президента. Кандидатуру Валерія Залужного на посаду посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії Володимир Зеленський погодив 7 березня 2024 року. Читайте також: Залізний генерал: Виходить біографія Валерія Залужного Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Валерій Залужний отримав погодження від Британії на призначення послом appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA