Сша Україна Сша Україна

У Резнікова очікують, що США виявлять лідерство » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 353
goneva.net.ua

Україна сподівається, що США "виявлять лідерство" і почнуть постачання танків M1 Abrams Силам оборони.   Так на запитання ведучого Bloomberg TV "Ви й справді хочете "Абрамс", який зі своїм газотурбінним двигуном споживає до 10 літрів на кілометр і потребує величезної кількості часу на навчання екіпажу?" відповів радник міністра оборони Юрій Сак. За його словами, Британія, наприклад, "вже подолала цей ментальний блок" щодо постачання Україні танків. "Це ознака лідерства.

Звичайно, ми сподіваємося, що і США також виявлять лідерство у постачанні Україні танків, ухвалять це рішення", – сказав він.

Радник Резнікова визнав, що "є нюанси" з логістикою та обслуговуванням різних типів танків, але нагадав, що коли було ухвалено рішення постачати ЗСУ західну артилерію, Сили оборони теж отримали різні системи.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award» womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA