Польща Росія Нео Польща Росія

На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 470
goneva.net.ua

Російські пропагандистські центри знову намагаються використати ядерний шантаж проти Польщі.   Цього разу із погрозами завдати ядерного удару по території західної країни, союзниці України, на російському телебаченні виступив так званий «військовий експерт» Костянтин Сівков. Мовляв, російські військові мають право завдавати ядерні удари по території Польщі, якщо польська влада веде «агресивну політику» щодо Москви та Білорусі, «загрожуючи їхній безпеці та суверенітету». Про це пише у своєму Твіттері заступник міністра, координатор спеціальних служб й уповноважений уряду з безпеки інформаційного простору Республіки Польща Станіслав Жарин. «Сівков, за прикладом кремлівських керівників, намагається налякати світ готовністю Росії застосувати руйнівну ядерну зброю, що матиме катастрофічні наслідки для людства.

Протягом багатьох місяців Росія актуалізувала тему потенційної ядерної загрози в контексті війни, що триває в Україні. Пропагандистська діяльність на цю тему є частиною спроб залякати західні суспільства», – прокоментував слова російського пропагандиста польський урядовець. На думку Станіслава Жарина, мусування Кремлем теми можливої ядерної війни, путінський режим сподівається примусити Захід підкоритися та м’яко реагувати на дії Росії проти України. Але, на всі ці чисельні недолугі заяви різних "експертів", політиків та пропагандистів, вже ніхто серйозно не реагує.

Замість того, керівництву РФ чітко дали зрозуміти, що з ними буде, в разі застосування ядерної зброї проти України чи будь-якої іншої країни західного блоку.  

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA