Сша Нео кіно Сша

Акторка з українським корінням Таїсса Фарміга у драмі «Анна» зіграє емігрантку з України у США

Сейчас читают: 519
womo.ua

Американська акторка з українським корінням Таїсса Фарміга зіграє головну роль у фільмі «Анна» — сучасній драмі про дорослішання, що розповість про українку-емігрантку, яка навчається на сержанта у США.

Про це повідомляє видання Deadline. За сюжетом, Анна після кількох тижнів на американській військовій базі, коли російські війська готуються до повномасштабного вторгнення в Україну, зазнає сексуального насильства з боку іншого офіцера армії.

Повернувшись на базу, вона намагається завершити свій курс, переглядаючи свої цінності, ідентичність і місце в американській армії та суспільстві, яке також не бореться за неї.

Таїсса Фарміга також стала продюсеркою фільму, разом з Урі Сінгером (відомий за фільмом «Білий шум»). Стрічка стане повнометражним режисерським дебютом для Декеля Беренсона, якого  надихнув його однойменний короткометражний фільм про жінку з Донбасу, що отримав низку нагород.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA