Сша Україна Сша Україна

Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 595
goneva.net.ua

Американські посадовці відзначили українські розробки для введення бойових дій за час повномасштабного вторгнення Росії.   Серед них мобільний додаток, який здатен передавати супутникові та розвідувальні дані в реальному часі, та виготовлення запчастин для ремонту важкої техніки в польових умовах. Про це повідомило CNN. Мобільний додаток допомагає підрозділам на передовій вести вогонь по конкретних цілях.

За словами посадовців, він дуже ефективний інструмент наведення артилерійського вогню. “Додаток для націлювання є одним із десятків прикладів інновацій на полі бою, які Україна придумала протягом майже року війни, часто знаходячи дешеві розв’язання дорогих проблем”, – йдеться у повідомленні.

Під час широкомасштабного вторгнення українці залучили 3D-принтери для виготовлення запчастин для ремонту важкої техніки в польових умовах.

Ще звичайні пікапи було переобладнано в мобільні ракетні установки. Техніки змогли прикріпити складні ракети США до старих радянських винищувачів, таких як МіГ-29.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA