Сша Росія Нео Сша Росія

У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 592
goneva.net.ua

РФ ухвалила рішення вести війну на виснаження, не досягнувши своїх стратегічних цілей у 2022 році.   Противник прагне виграти час для створення нових сил для майбутніх наступів, при цьому постійно тероризувати мирне населення, руйнувати міста та виснажувати сили оборони України.   Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил України, бригадний генерал Олексій Громов. "Противник, не досягнувши стратегічних цілей операцій у 2022 році, ухвалив рішення щодо ведення війни на виснаження.

Загалом режим Путіна прагне виграти час, розраховуючи на виснаження української економіки та сил оборони, зниження підтримки заходом України", - сказав він на брифінгу в Military Media Center у четвер.

Але, більшість експертів сходяться на тому, що це чергова стратегічна помилка Путіна. Динаміка цієї війни показує, що підтримка України з боку США та союзників не те, що зменшується, а збільшується, у рази.   Сьогодні на порядку денному вже сучасні танки НАТО, ЗРК Patriot, БМП та багато інших видів озброєння, про які пів року тому, і мріяти було неможливо. Україну підтримують найпотужніші економіки світу, де зараз нарощується виробництво зброї та боєприпасів, а підприємства ВПК отримують великі замовлення від власних урядів.

Президент США, генсек НАТО та інші партнери, неодноразово наголошували на тому, що будуть допомагати стільки, скільки знадобиться.   Для цивілізованих країн світу - це вже принципове питання.   Режим, котрий постійно нехтує міжнародним правом, статутом ООН та правами людини, вчиняючи такі страшні воєнні злочини проти цивільного населення, веде агресивну політику та зневажає право на існування інших країн, має програти та бути нейтралізованим.  

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
США внесли ''суттєві'' зміни в воєнну допомогу для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA