Росія Нео Росія

Медведєв про президента Польщі: Там ця дуда заявила » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 242
goneva.net.ua

Одіозний російський політик, мабуть, вкрай незадоволений тим, що союзники України допомагають їй протистояти окупантам.   Він різко відреагував на заяву президента Польщі Анджея Дуди про те, що його країна має на меті поставити Україні потужні танки Leopard для протистояння повномасштабному російському вторгненню та закликає інших союзників долучитися до цього процесу.   Медведєв заявив, що "танкова коаліція лише наблизить довгоочікуваний розділ України на частини". Про це у вівторок, 17 січня, він написав у своєму Telegram, зазначивши, що раніше на форумі у Давосі обговорювали економіку, а зараз збирають коаліцію західних країн для постачання бронетанкового озброєння Києву. "Там ця польська дуда заявила, що збирає коаліцію західних країн для постачання бронетанкової техніки Києву.

Добре, що там сьогодні немає ані російського, ані китайського бізнесу. Сподіваються напевно, що "танкова коаліція" наблизить довгоочікуваний поділ України на частини.

Але тоді не коаліцію треба створювати, а скласти папір колективний. Для капітуляції прогнилого київського режиму з метою збереження громадян.

І про майбутню конфігурацію того, що залишиться від незалежної", - йдеться в тексті публікації. Нагадаємо, що раніше Медведєв висловлював своє невдоволення щодо заяв глави японського уряду, який зробив жорстке попередження на адресу РФ щодо ймовірного застосування російськими терористами ядерної зброї в ході війни в Україні.   За словами путінського поплічника, такими заявами японська сторона нібито зраджує пам'ять сотень тисяч японців, які згоріли в ядерному багатті Хіросіми та Нагасакі.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Чому Путін так поспішає зробити "народною" загарбницьку війну проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA