Ан Де-Армас New York люди характер Нео Ан Де-Армас New York

Що потрібно знати про Ану де Армас - зірку нового фільма Netflix "Білявка"

Сейчас читают: 902
vogue.ua

Кубінська акторка Ана де Армас - одна з найяскравішок зірок нинішнього Венеційського кінофестивалю. Глядачі зуcтріли стрічку "Білявка", де Армас втілила роль Мерілін Монро, 14-хвилинними оваціями, а окрему похвалу отримала саме гра Армас.

Хотя така 34-річна кубінка та яким був її шлях до великого кіно - у нашому матеріалі. Найкращий комплімент Ані де Армас та її втіленню на екрані Мерілін Монро зробив, мабуть, Бред Пітт, чия продюсерська компанія Plan B відповідає за створення "Білявки" «Вона феноменальна», — сказав Бред Пітт в інтерв'ю New York Post. «Цю "сукню" важко одягнути.

Ми намагалися створити фільм цілих 10 років. І лише коли ми знайшли Ану, ми змогли довести стрічку до фінішу». Ана де Армас народилась і виросла на Кубі, де і розпочалась її карєра: вона закінчила Національну театральну школу Гавани та дебютувала у кіно в 16 років, зігравши у стрічці "Роза Франції".

Потім на деякий час її акторський шлях був повязаний з Іспанією: з 2007 по 2010 аткорка знімалась у популярному іспанському серіалі "Чорна лагуна".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA