Украина Нео Украина

Зірка шоу «Голос країни» KHAYAT презентував нову акустичну програму

Сейчас читают: 463
beauty.ua

21 вересня у столичному Bar Kimberli за інформаційної підтримки Viva.ua пройшла друга благодійна подія Charity Acoustics, де українські виконавці перекладають свої хіти у акустичний формат.

Зіркою вечора став неймовірний артист — KHAYAT.Серію Charity Acoustics заснував та організовує радіоведучий та діджей Саня Димов, ведучою вечора була Яна Мануйлова, а dj-сет лунав від DJ Egoist.У теплій атмосфері та під ліричні композиції KHAYAT гості збирали гроші на утримання притулку для сімей-переселенців, який заснувала культурна діячка Катерина Терехова та її волонтерське угруповання Help in Mukachevo.

Було перераховано 7000 гривень на тижневі потреби притулку.Серед гостей були музичні поціновувачі, зірки шоу-бізнесу, журналісти, інфлуенсери: Влад Дарвін, В’ячеслав Соломка, Анна Добриднєва, DJ Madonna, Поліна Дашкова, Severyna, Артем Травкін, гурт «100лиця» та інші.Подія відбулась за благодійної підтримки:Партнер – бренд жіночого одягу VOVK, народжений в Україні в 2012 році.

VOVK створює вишуканий одяг для вечірок і зустрічей, для комфортної роботи в офісі і для прогулянок на вулиці. Широкий асортимент товару, ідеальний крій та правильна посадка виробів, велика кількість кольорів і принтів, дозволять знайти «свій total look» дівчатам різного віку і комплекцій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA