Ан Де-Армас На Західный люди страхи Нео Ан Де-Армас На Західный

9 фільмів та серіалів Netflix, які не можна проґавити цієї осені

Сейчас читают: 522
vogue.ua

Довгоочікуваний байопік "Білявка" про складну долю Мерілін Монро, екранізація культового военного роману «На Західному фронті без змін» та новий сезон "Корони" - все це і багато чого іншого, не менш яскравого, очікує нас на Netflix вже цієї осені.

В основі стрічки — роман "Білявка" письменниці Джойс Керол Оутс 2000 року, який розповідає про самотнє й нещасливе дитинство Норми Джин, яка увійде в історію як Мерілін Моноро, про становлення її голлівудської кар’єри та, звісно, про чоловіків у її житті.

Ана де Армас, що дебютувала в ролі дівчини Бонда в минулорічному фільмі «Не час помирати», з успіхом використає свої надзвичайні якості в головній ролі.

Боббі Каннавале з’явиться в ролі «колишнього спортсмена» Джо Ді Маджіо, зірки «Янкі» та чоловіка Монро впродовж дев’яти бурхливих місяців; Едрієн Броуді зіграє її третього чоловіка Артура Міллера, який став об’єктом розслідування ФБР на початку їхніх стосунків через його комуністичні зв’язки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA