Анна Петрова Украина Англия Дания місто Лондон бізнес Анна Петрова Украина Англия Дания місто Лондон

Стартували разом з підприємицями: Анна Петрова про запуск Restart Ukraine у Великій Британії

Сейчас читают: 666
womo.ua

Анна Петрова,засновниця Центру підприємництва та інновацій Startup Ukraine Тисячі українських жінок-підприємиць змушені були покинути Україну через війну.

Вони переїхали в Європу вимушено, але одразу були готові стати частиною міжнародної європейської спільноти, розвиватися професійно та створювати нові бізнеси.

Як розпочати все з нуля в новій країні та чи створені додаткові можливості для українських жінок-підприємиць в Європі, та про запуск програми Restart Ukraine у Великій Британії, розповіла у своїй колонці на WoMo Анна Петрова.  Відразу почали діяти Можливостей для українських біженців у Європі безліч: державні гранти, безоплатні курси, знання, допомога, моральна та фінансова підтримки.

Втім, починати з нуля важко завжди, а під час війни особливо. Тож коли після 24-го лютого українські жінки почали виїжджати за кордон — ми відразу почали діяти: разом із партнерами Danish Enterpreneurs та за підтримки Google Denmark реалізували програму WeStart у Данії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA