Кейт Миддлтон принц Вільям Кейт Миддлтон

Принц Вільям і Кейт Міддлтон зустрілися з представниками української громади й допомогли волонтерам сортувати гуманітарну допомогу для постраждалих українців

Сейчас читают: 682
womo.ua

Герцог і герцогиня Кембриджські відвідали Український культурний центр у Лондоні, де зустрілися з представниками української громади й допомогли волонтерам сортувати гуманітарну допомогу для постраждалих українців.

Про це пише Harper’s Bazaar. За інформацією з Кенсінгтонського палацу, метою візиту було «дізнатися про надзвичайні зусилля, які докладаються для підтримки українців у Великій Британії та по всій Європі».

Герцог і герцогиня Кембриджські одягли пін з українським прапором і білим серцем. The post Принц Вільям і Кейт Міддлтон зустрілися з представниками української громади й допомогли волонтерам сортувати гуманітарну допомогу для постраждалих українців appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA