Украина Куба люди страхи Нео Украина Куба

Листи з фронту: Юлія Сідорова «Куба» – про відсутність страху смерті, любов до моди та про те, навіщо на війні парфуми

Сейчас читают: 862
vogue.ua

За сім місяців повномасштабної війни ми не втомилися дякувати Збройним силам України та щодня говорити про потреби ЗСУ. Зазвичай листи пишуть на фронт – цивільні адресують їх військовим зі словами подяки та підтримки, проте напередодні Дня захисників і захисниць України ми отримали конверти з окопів Харківщини, Дніпропетровщини та інших локацій, які не можна називати…У рамках проєкту «Листи з фронту», з нагоди свята та за підтримки космецевтичної компанії HydroPeptide, ми публікуємо декілька зворушливих і водночас сильних історій захисниць, що виборюють нашу свободу щодня й щохвилини.

Кожен лист – це пронизлива історія про те, чому наші героїні пішли у військо, як щодня рятують життя та звільняють території; про військовий побут та збереження рутини з «мирного життя», про те, що, власне, допомагає триматися в найтяжчі хвилини на фронті.

Наша друга героїня – Юлія Сідорова «Куба», парамедикиня ЗСУ; засновниця медичної служби Veteranka (Жіночий ветеранський рух).

Куба досвідчена військова – вона на фронті з 2014 року. Вітаю вас, незламний народе України!Я Юлія Сідорова, більше відома за позивним Куба.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA