рецепти напої полуниця прості рецепти

Найсмачніші літні напої з полуницею: рецепти коктейлів для дорослих

Сейчас читают: 554
womo.ua

Коктейлі — чудовий спосіб насолодитися солодким соковитим смаком полуниці цього літа. У багатьох рецептах цих напоїв використовується свіжа полуниця, а в інших використовується полуничний лікер або сироп.

Ви навіть знайдете застосування горілці, варенню та ігристому. Тому не зволікайте, виписуйте рецепт та готуйте собі або ж друзям доки не закінчився сезон полуниці. Читайте також: П’ять незвичайних і пікантних рецептів з полуницею Полуничний пунш  Цей бранч-коктейль перетворює пляшку рожевого вина на літню насолоду.

Цей легкий, насичений фруктами напій не надто міцний, тому ви можете навіть випити більше, ніж один, якщо хочете! Інгредієнти:  500 г полуниці, очищеної 1 ст.л цукру 2 ст.л лимонного соку плюс скибочки для прикраси 1 пляшка ігристого вина рожевого, охолодженого Спосіб приготування: Змішайте полуницю та цукор у кухонному комбайні.

Перемішайте до однорідності, 1-2 хвилини. Процідіть через дрібне сітчасте сито в ємкість. Додати лимонний сік і рожеве вино.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA