кухня меню здорова їжа рецепти їжа свято

Що приготувати на cвятковий стіл: рецепти смачних страв

Сейчас читают: 564
womo.ua

До будь-якого свята ми хочемо допомогти вам зробити свій святковий стіл смачним, вишукуваним та корисним. Ось наш список страв, щоб відсвяткувати з рідними свято.

Ці наїдки допоможуть вам насолодитися неймовірними смаками і не відчувати важкість у шлунку. Читайте також: Запіканка з броколі і цвітної капусти — простий та смачний рецепт Святкове меню: топ-5 рецептів  Салат з буряка із козячим сиром — рецепт Інгредієнти: 4 середні буряки почистити й розрізати навпіл 1/3 склянки подрібнених волоських горіхів 3 столові ложки кленового сиропу 1 пакет змішаної зелені для дитячого салату 1/2 склянки замороженого концентрату апельсинового соку 1/4 склянки бальзамічного оцту 1/2 склянки оливкової олії першого віджиму 2 упаковки (200-300 г) козячого сиру Читайте також: Закуски: креативні ідеї подачі і рецепти Спосіб приготування: Буряк покласти у каструлю, додати достатньо води, щоб покрити овочі.

Довести до кипіння, варити 20-30 хвилин до готовності. Відцідити й остудити, потім нарізати кубиками. Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування Поки вариться буряк, поставте волоські горіхи у пательні на середній вогонь.

Нагріти до теплого стану. Вмішати кленовий сироп; варіть і перемішуйте до рівномірного покриття, потім зніміть з вогню і відставте охолоджуватися. Читайте також: Десерти: чим пригощати гостей — топ-5 рецептів Щоб зробити заправку: збийте концентрат апельсинового соку, бальзамічний оцет та оливкову олію у маленькій мисці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA