кухня меню здорова їжа рецепти їжа свято

Що приготувати на Старий Новий рік 2024: рецепти смачних страв

Сейчас читают: 779
womo.ua

Напередодні Старого Нового року 2024 ми хочемо допомогти вам зробити свій святковий стіл смачним, вишукуваним та корисним. Ось наш список страв напередодні Старого Нового року, щоб ще раз відсвяткувати 2024 рік.

Ці святкові страви допоможуть вам насолодитися неймовірними смаками й не відчувати важкість в шлунку. Читайте також: Запіканка з броколі і цвітної капусти — простий та смачний рецепт Меню на Старий Новий рік 2024: топ-5 рецептів  Салат з буряка з козячим сиром — рецепт на Старий Новий рік  Інгредієнти: 4 середніх буряки — почистити, обрізати й розрізати навпіл 1/3 склянки подрібнених волоських горіхів 3 столові ложки кленового сиропу 1 пакет змішаної зелені для дитячого салату 1/2 склянки замороженого концентрату апельсинового соку 1/4 склянки бальзамічного оцту 1/2 склянки оливкової олії першого віджиму 2 упаковки (200-300 г) козячого сиру Читайте також: Закуски на Старий Новий рік: креативні ідеї подачі і рецепти Спосіб приготування: Викласти буряк в каструлю; додайте достатньо води, щоб покрити овочі.

Доведіть до кипіння, потім варіть від 20 до 30 хвилин до готовності. Відцідити й остудити, потім нарізати кубиками буряк. Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування Поки вариться буряк, поставте волоські горіхи в сковороду на середньо-слабкий вогонь.

Нагрівайте до теплого стану і початку підсмажування. Вмішати кленовий сироп; варіть і перемішуйте до рівномірного покриття, потім зніміть з вогню і відставте охолоджуватися. Читайте також: Десерти на Старий Новий рік: чим пригощати гостей — топ-5 рецептів Щоб зробити заправку: збийте концентрат апельсинового соку, бальзамічний оцет і оливкову олію в маленькій мисці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA