психологія насильство домашнє насильство

Як розпізнати домашнє насильство

Сейчас читают: 265
womo.ua

Домашнє насильство іноді зʼявляється досить неочікувано. Кривдники спершу здаються найкращими партнерами та найтурботливішими батьками, та це лише красива обгортка, необхідна, щоб приспати пильність.

І це одна з причин, чому жінки не йдуть зі стосунків, в яких їх кривдять — адже памʼятають, як прекрасно все було на початку.

Якою б не була ситуація, аби розірвати коло домашнього насильства, постраждалим спершу потрібно зрозуміти, що саме відбувається у їхньому житті.

Тож про це і пропонуємо поговорити у статті.  Читайте також: Домашній терор: газлайтинг як форма психологічного насильства Та спершу — найважливіше: якщо ваш партнер ставить ваше життя під загрозу, встановіть на телефон застосунок «Крила», створений у партнерстві з МВС України та Нацполіцією, аби мати під рукою прихований інструмент для автоматичного виклику поліції. Червоні прапорці, на які варто звернути увагу На жаль, щоб розпізнати кривдника, не існує сталого портрету партнера, що скоюватиме домашнє насильство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA