Сша українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 весна-літо 2024 новий дроп Сша

Краса в найпростішому: український бренд HARMI представив перший дроп літньої лінійки: фото

Сейчас читают: 210
womo.ua

Український бренд HARMI представляє перший дроп літньої лінійки, створений в естетиці романтизації життя та найпростіших щоденних моментів.

Нова колекція — це своєрідний заклик святкувати життя щодня та щохвилини, не чекаючи виняткового моменту. Кожна річ із лінійки покликана нагадувати, що справжня краса і щастя приховані в найпростішому. Читайте також: Для незабутнього розслабленого літа: український бренд Usual представив новий дроп У новій колекції HARMI продовжують досліджувати ідею мінімалізму, наділяючи базові повсякденні речі цікавими деталями.

Спідниця «Хвилі» прикрашена прошитими строчками по всій довжині, що нагадують гребені морських хвиль. Сорочка з вивареного деніму «Небовись» втілює небесну блакить.

Сукня «Пелюстки» оздоблена воланами, що нагадують ніжні пелюстки квітів, додаючи образу романтичного шарму. Ці деталі підкреслюють концепцію колекції, яка зосереджена на вишуканій простоті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA