Сша жіноче лідерство дослідження жінки-підприємиці бізнес у війну Сша

88% компаній, які належать українкам, працюють у межах країни, – дослідження

Сейчас читают: 793
womo.ua

Нові дослідження Visa та Emerging Europe показали, що 88% компаній, які належать українкам, працюють всередині країни. Жінки виявляють великий інтерес до цифрового маркетингу та соціальних мереж і бажають розширити свій бізнес на міжнародному рівні.

Дослідження проведено організацією Emerging Europe в рамках кампанії She’s Next Empowered by Visa. Компанія Visa опублікувала результати дослідження жіночого лідерства та підприємництва в Східній та Південно-Східній Європі, Центральній Азії та на Кавказі, яке було проведено у 2022 році. Читайте також: Як не відкладати повноцінне буття на потім: 16 лайфхаків щасливого життя від Маргарити Січкар За результатами опитування 2000 власниць бізнесів або самозайнятих жінок в 11 країнах (у тому числі в Україні), можна скласти детальний портрет середньостатистичної підприємниці регіону, надаючи зацікавленим особам можливість зрозуміти труднощі та проблеми, з якими стикаються жінки, будуючи кар’єру. Читайте також: Більшість українців не будують плани на майбутнє — дослідження Загалом більшість бізнесів (84%), що належать жінкам, у Східній та Південно-Східній Європі, Центральній Азії та на Кавказі  пропонують товари та послуги тільки в межах своїх держав (в Україні – 88%), але всі підприємниці зацікавлені  вести бізнес за кордоном. Сектори, в яких працюють жіночі бізнеси: краса та здоров’я (17%), роздрібна торгівля (12%), сільське господарство та продовольство (12%), освіта (8%), піар та маркетинг (7%). Читайте також: Названі українські фільми, які отримали нагороди на Берлінале Дві третини підприємниць не залучають зовнішнє фінансування, а три чверті не мають найманих працівників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA