Польща Франція Бельгія Австрія Данія Норвегія Іспанія Швеція Італія Фінляндія Словаччина книги Yakaboo Publishing Нео Польща Франція Бельгія Австрія Данія Норвегія Іспанія Швеція Італія Фінляндія Словаччина

Yakaboo Publishing опублікує 12 творів які ще ніколи не перекладались українською

Сейчас читают: 339
womo.ua

Видавництво Yakaboo Publishing опублікує 12 творів відомих європейських авторів, які ніколи ще не видавались українською. Проєкт реалізується в межах грантової підтримки ЄС «Креативна Європа» та передбачає створення книжок у трьох форматах – паперовому, електронному та аудіо.

12 творів – 12 країн В серії  «Галерея світової прози: Європейська візія»  видавництво Yakaboo Publishing планує представити українцям своєрідний огляд літератури Європи порубіжжя ХІХ–ХХ століття — унікального періоду, що суттєво вплинув на розвиток світового мистецтва, а головне заклав мистецько-культурні підмури для об’єднання сучасної Європи.

До серії увійшли твори відомих письменників, зокрема Нобелівських лауреатів та номінантів на Нобелівську премію. Ці твори ніколи не перекладались українською і не друкувались в Україні раніше.

Книги вийдуть в наступній хронології: Фінляндія: Югані Аго, «Юга»​, «Залізниця» Іспанія: Вісенте Бласко Ібаньєс, «Непроханий гість»​ Бельгія: Жорж Роденбах, «Мертвий Брюге», «Дзвонар»  Швеція: Вернер фон Гейденстам, «Проща святої Біргіти»​ Італія: Грація Деледда, «Попіл» Польща: Владислав Реймонт, «Мрійник»​ Франція: Жоріс-Карл Гюїсма́нс, «Навпаки»  Австрія: Франц Верфель «Не убивця, а убитий винен», «День випускника» Данія: Йоганнес В.Єнсен, «Падіння короля»​ Норвегія: Сігрід Унсет, «Єнні»​ Словаччина: Світозар Гурбан-Ваянський, Вибрані новели​ Велика Британія: Джеймс Метью Беррі, «Коли людина сама»​ Проєкт розраховано на 24 місяці і реалізовуватиметься він на засадах співфінансування — частково за рахунок видавництва, частково – за кошти ЄС.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA