VISA робота Дія.Бізнес жінки жінки-підприємиці

Відважна: в Україні запустили бізнес-акселератор для жінок, які хочуть відкрити свій бізнес

Сейчас читают: 535
womo.ua

Мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки Мінцифри і Офісу з розвитку підприємництва та експорту за сприяння глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa запустила проєкт «Відважна».

В ньому можуть прийняти участь жінки-підприємці та українки, які мріють відкрити свою справу. Мінцифра запрошує стати учасницею візійного акселератора від мережі центрів Дія.Бізнес та Visa українок, які заснували мікро- чи малий бізнес, або мають намір відкрити власну справу. Читайте також: «За вагомий внесок»: українська диригентка Оксана Линів отримала нагороду Operа!

Awards 2023 Спікери програми розкажуть, як аналізувати цільові аудиторії, правильно сформувати ціну на продукт, системно будувати сервіс, надійні партнерства та загалом – масштабуватися.

Заявку на участь в проєкті можна подати онлайн чи офлайн. Читайте також: Робота для людей різних інклюзивних груп під час війни: кого шукають роботодавці? Онлайн формат передбачає участь 5 тисяч жінок незалежно від локації, досвіду чи етапу розвитку бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA