допомога

17 листопада в Україні відбудеться благодійний День піжам: як долучитись

Сейчас читают: 419
womo.ua

17 листопада Фундація Дім Рональда МакДональда запрошує українців взяти участь у благодійній акції День Піжам. Аби долучитись, потрібно у цей день одягнути піжаму — на роботі, навчанні чи просто вдома, а також зробити благодійний внесок на підтримку сімей важкохворих дітей.

Цьогоріч кошти, зібрані в День піжам, підуть на створення першого в Україні Дому Рональда МакДональда на території найбільшої національної дитячої спеціалізованої лікарні “Охматдит”.

У будівлі буде до 50 спальних кімнат, що дасть можливість родинам, діти яких проходять тривале лікування, разом жити на території лікарні в затишку та домашній атмосфері. Як доєднатись до акції День Піжам, виконавши 3 простих кроки: 17 листопада провести день в піжамі; Поділитися фото в піжамі з хештегом #Деньпіжам; Зробити благодійний внесок на сайті фундації на будівництво Дому Рональда МакДональда.

Зведення Дому Рональда МакДональда дасть можливість тисячі дітей і їхніх рідних щороку бути разом під час лікування. Фундація називає цю програму «дім поза домом», адже він забезпечує сім’ї теплом і зручностями, які дарує домівка, а також підтримкою команди Фундації, волонтерів та інших сімей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA