педофилия діти насильство сексуальне насильство домашнє насильство

В Україні створили реєстр педофілів: подробиці

Сейчас читают: 483
womo.ua

В Україні завершили базовий етап наповнення Єдиного реєстру засуджених за сексуальне насильство щодо дітей. Про це розповіли у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Зазначається, що до реєстру внесено дані про понад 600 кривдників дітей. До нього потрапили особи, чия судимість за злочини була знята або погашена згідно з українським законодавством. Читайте також: Педофіли використовують штучний інтелект, щоб створювати й продавати дитяче порно — BBC Електронна база міститиме дані про ім’я, прізвище та по батькові засудженого, дату народження, місце проживання чи перебування, інформацію про злочин, а також про вирок, фактично відбуте ним покарання та порушення правил адміністративного нагляду. Читайте також: У Чернігові судитимуть вчителя фізкультури, якого батьки учнів звинувачують у педофілії: подробиці Доступ до реєстру матимуть правоохоронці, директори шкіл і садочків, керівники державних адміністрацій та голови органів місцевого самоврядування, які «зможуть убезпечити дітей від контакту з особами, які вчинили кримінальні правопорушення на сексуальному ґрунті». Читайте також: Львівського педофіла відправили на лікування до психіатричної лікарні В Офісі генпрокурора вважають, що реєстр стане запобіжником повторного вчинення таких злочинів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA