благодійність ЗСУ цікаві події події забіг

У Рівному до Дня Святого Миколая відбудеться забіг для підтримки ЗСУ

Сейчас читают: 385
womo.ua

У Рівному до Дня Святого Миколая відбудеться забіг «Rivne St. Mykolas Run 2023», який спрямований на збір коштів для підтримки рівнян у ЗСУ.

Про це повідомляє Рівненська міська рада. Читайте також: Найочікуваніші фільми грудня 2023 року: що подивитися в українських кінотеатрах Зазначається, що захід відбудеться на дистанціях 2 км та 8 км, а також зі скандинавської ходьби на 4 км.

Старт усіх дисциплін відбуватиметься 3 грудня, починаючи з 9:01 ранку. Обов’язковою умовою є участь у забігові у власному новорічному/святковому/казковому капелюсі. Читайте також: У Києві відкрили виставку про традиції святкування Різдва: фото До участі у забігові запрошуються всі бажаючі, але не більше, як 130 осіб на дистанцію 2 км (1 коло), 90 осіб на дистанцію 8 км (4 кола), а також 30 осіб на скандинавську ходьбу 4 км (2 кола), які пройшли попередню обов’язкову реєстрацію. Читайте також: Адвент-календар різдвяних та новорічних фільмів: топ-31 Також додамо, що міську новорічну ялинку в Рівному цього року встановлювати не будуть.

Проте в Києві новорічну ялинку поставлять на Софіївській площі коштом меценатів. The post У Рівному до Дня Святого Миколая відбудеться забіг для підтримки ЗСУ appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA