Украина освіта Дія.Бізнес Украина

В Україні запустили освітньо-грантову програму, яка допоможе жінкам здобути необхідні бізнес-знання та фінансову підтримку

Сейчас читают: 648
womo.ua

Освітньо-грантову програму «Початок», яка допоможе жінкам здобути необхідні бізнес-знання, отримати менторську, ментальну та фінансову підтримку, втілює мережа центрів підтримки підприємців «Дія.Бізнес» за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту за підтримки UN Women Ukraine/ООН Жінки в Україні та уряду Японії. Що пропонують:  Навчатимуть створювати бізнес-моделі Управляти фінансами та планувати Вдосконалювати сервісну культуру компанії Робити цифрову трансформацію вашого проєкту Групові консультації з психологами-практиками Спікери: Валерія Іонан, заступник міністра цифрової трансформації України з питань євроінтеграці Євгенія Клепа, директор з партнерств та інновацій SET University Оксана Андрощук, фінансова директорка, досвідчена консультантка і тренерка для власників бізнесу та топменеджменту 200 учасниць залучать по $3 000, ще дві фіналістки проєкту додатково отримають по $5 000 за представлення своїх бізнес-проєктів.

На учасниць чекатиме онлайн- та офлайн-лекції від спікерів програми щодо маркетингу, продажів, аналізу бізнес-моделі, фінансового планування та управління, створення бізнес-системи, обслуговування тощо. Хто може взяти участь? Активні підприємиці, початківці, а також ВПО які були змушені змінити місце проживання через активні бойові дії в регіоні.

Час користуватися можливістю та реалізовувати власні ідеї. Подавайте заявку на участь до 30 листопада The post В Україні запустили освітньо-грантову програму, яка допоможе жінкам здобути необхідні бізнес-знання та фінансову підтримку appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA