бренд доглядова косметика бренди косметики

Японський косметичний бренд Majesta відтепер в Україні

Сейчас читают: 553
womo.ua

Японська косметика вдало поєднує багатовікові традиції з передовими технологіями й саме тому цілком заслужено завоювала любов по всьому світу.

Відтепер і в Україні доступний японський бренд зі 100-річною історією Majesta. Majesta — бренд-мінімаліст, в його асортименті всього 11 досконалих засобів, які закривають головні потреби шкіри.

Ще одна особливість бренду — контроль якості та чистоти інгредієнтів. Для розробки продуктів Majesta видобуває власну воду та більшість компонентів ще на етапі, коли вони знаходяться в рослинах або грибах.

Тому можна бути впевненими у чистому, натуральному, а головне — ефективному продукті.  Читайте також: Особливий досвід для чутливої шкіри: косметика від іспанського дерматологічного бренду Sensilis Ферментований екстракт лілії та екстракт гуашіша — запатентовані компоненти Majesta, які присутні в кожному засобі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA