благодійність UAnimals тварини одяг колекція бренди одягу дроп

UAnimals презентували благодійний дроп, присвячений червонокнижним тваринам: фото

Сейчас читают: 468
womo.ua

22 листопада гуманістичний рух UAnimals запустив благодійну онлайн-крамницю Animalism, покликану привернути увагу до проблем тварин під час війни та зібрати гроші на їх порятунок.

Перша колекція крамниці «Червонокнижні» присвячена видам, які можуть зникнути через російську агресію та людську недбалість.

100% зібраних коштів будуть спрямовані на діяльність UAnimals по допомозі тваринам. Читайте також: CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі Ознайомитись із колекцією «Червонокнижні» та зробити замовлення можна за посиланням тут. Читайте також: Woolkrafts випустили благодійну колекцію светрів із регіонами України: фото У крамниці Animalism by UAnimals зібрані якісні і зручні речі від локальних виробників.

Наприклад, світшоти, футболки, свистунці, шарфи, пледи та інші речі із зображенням сипухи крапчастої, лелеки чорного, хохулі звичайної, рисі євразійської та інших рідкісних тварин. Читайте також: Прикраса за донат!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA