Сша Верховна Рада законопроєкт Сша

В Україні запровадять додаткові виплати в разі інвалідності чи смерті через війну: подробиці

Сейчас читают: 918
womo.ua

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №7353, який передбачає виплату одноразової грошової допомоги за шкоду життю та здоров’ю під час війни.

Про це повідомила народна депутатка «Слуги Народу» Ольга Василевська-Смаглюк. Зазначається, що отримати її зможуть працівники об’єктів критичної інфраструктури, держслужбовці, а також посадові особи місцевого самоврядування у районах проведення воєнних (бойових) дій і у районах, що піддавалися бомбардуванням, авіаударам та іншим збройним нападам.

У разі смерті таких осіб допомога виплачуватиметься членам їхніх сімей. Читайте також: Український прорив 3: успішні кейси з виконання резолюції Ради безпеки ООН 1325 «Жінки, мир та безпека» Читайте також: У США заборонили пігулки для переривання вагітності: подробиці За її словами, є випадки загибелі та поранень під час виконання посадових обов’язків.

При цьому, на сьогодні відсутні будь-які законодавчі гарантії щодо захисту публічних службовців, працівників об’єктів критичної інфраструктури, журналістів, медиків, вчителів або членів їх родин у разі загибелі (смерті) годувальника або поранення під час виконання службових (посадових) обов’язків у період війни. Читайте також: Перетин кордону з домашнім улюбленцем: нові вимоги країн ЄС The post В Україні запровадять додаткові виплати в разі інвалідності чи смерті через війну: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA