Сша спорт WTA війна Росії проти України теніс Сша

Українська тенісистка Леся Цуренко відмовилася від матчу проти другої ракетки світу з Білорусі: подробиці

Сейчас читают: 278
womo.ua

Українська тенісистка Леся Цуренко відмовилася виходити на матч проти другої «ракетки» світу Арини Соболенко з Білорусі на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) в Індіан-Веллсі (США) із призовим фондом $8,8 млн.

Про це повідомляє BTU. Організатори турніру оголосили про відмову українки за кілька хвилин до початку зустрічі. За інформацією ЗМІ, причиною відмови стала «особиста причина».

Пізніше з’ясувалося, що Цуренко відмовилася від турніру через панічну атаку. Читайте також: Дві українки здобули «золото» і «бронзу» на Євро з легкої атлетики Цуренко розповіла «Суспільному», що кілька днів тому мала розмову з СЕО WTA Стівом Саймоном, після якої вона «була шокована».

За словами тенісистки, Саймон сказав їй, що сам війну росії проти України не підтримує, але «якщо гравці з росії й Білорусі її підтримують, то це тільки їх власна думка», і вона «не повинна засмучувати» спортсменку. Читайте також: Медпрацівниця з Чернівців Ангеліна Ломачинська здобула перемогу у змаганнях з важкої атлетики Крім того, CEO WTA висловив упевненість, що росіян і білорусів повернуть на Олімпійські ігри. Читайте також: Легкоатлетка з Прикарпаття Наталія Стребкова завоювала «срібло» на змаганнях у Португалії Зазначимо, Цуренко на турнірі в Індіан-Веллсі стартувала у кваліфікації та виграла чотири зустрічі, дійшовши до третього кола на цих кортах уперше з 2019 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA