Україна війна допомога фонд Україна

«Усі діти мріють повернутися додому в Україну»: Іванна Онуфрійчук про фонд «ivAlive»

Сейчас читают: 252
womo.ua

Іванна Онуфрійчук була ведучою останнього сезону «Танці з зірками» разом з Юрієм Горбуновим, але з початком повномасштабної війни поставила на паузу свою кар’єру та відкрила фонд «ivAlive» для допомоги постраждалим унаслідок війни в Україні.

Вже майже рік вона активно допомагає українським сім’ям. В інтерв’ю WoMo Іванна Онуфрійчук розповіла про допомогу переселенцям, програми роботи фонду, інформаційну боротьбу, вигорання та про те, як вона сама змінилася під час війни. Влітку 2022 благодійний фонд «ivAlive» був створений, аби допомогти українцям у Швейцарії інтегруватися.

Скоро буде рік. Чи задоволені першими результатами? Це моя давня мрія. Я хотіла відкрити свій фонд ще до повномасштабної війни в Україні.

Думала про те, яким він має бути, кому допомагатимемо. Але через проєкти, переїзди ця справа відклалася. Коли розпочалось повномасштабне вторгнення, я сказала собі, що більше тягнути не збираюсь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA