Борис Джонсон стартап Борис Джонсон

Наша задача — зробити Україну синонімом якості, технологічності та інтелектуального капіталу: Олена Малицька про підтримку українських стартапів

Сейчас читают: 817
womo.ua

Олена Малицька, засновниця та СЕО ISE Corporate Accelerator, ще до повномасштабної війни займалась розбудовою української екосистеми.

Але зараз її команда працює просто шаленими темпами — і гальмувати не збирається. Діють одночасно у двох напрямках: допомагають українським стартапам мати попит на світових ринках та одразу залучають до нашої економіки закордонних інвесторів.

Чи знають про український інноваційний продукт за кордоном? Що відбувається в венчурній індустрії протягом року війни? Чи цікаві іноземцям ті українські стартапи, що залишились працювати в Україні?

Про все це Олена розповіла WoMo. Перший український корпоративний акселератор вже працює 5 років Як війна вплинула на ваше бізнес-мислення? Я фінансист і інвестиційний менеджер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA