Сша навчання жінки програма Сша

Українки зможуть безкоштовно навчатися у сфері IT та інженерії: подробиці

Сейчас читают: 762
womo.ua

Організація «Women Go Tech» розпочала навчальну програму для українок в ІТ та інженерії. Ініціативу підтримали Vinted, Google.org та інші технологічні компанії.

Близько 25 000 жінок з України, Польщі, Чехії, Латвії, Естонії та Литви зможуть взяти участь у цьогорічній програмі «Women Go Tech».

Створена литовською організацією, програма пропонує менторство та навчальні сесії технічного змісту для жінок, що дозволять їм познайомитися з різними технологічними професіями, а також підвищити впевненість у власних можливостях обіймати керівні посади у галузі.

Участь у програмі є безоплатною для українок, які проживають в Україні та країнах ЄС. Реєстрація триватиме до 22 березня. Читайте також: WomenINTrade EUA: в Україні запустили проєкт для налагодження зв’язків українських МСП з нідерландськими партнерами Зазначається, що цього року «Women Go Tech» представляє професійну менторську програму «Acceleration Program» та серію дистанційних занять «Discovery Program», які будуть проводитися українською, польською, чеською та англійською мовами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA