Канада ЛГБТ ЛГБТК ЛГБТ-спільнота Верховна Рада Православна Церква України Канада

Всеукраїнська рада церков виступила проти реєстрованого партнерства: подробиці

Сейчас читают: 744
womo.ua

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій звернулася до голови Верховної Ради, виступивши проти чергової спроби легалізації в Україні реєстрованих партнерств.

Про це йдеться в заяві ВРЦіРО. Зазначимо, що суперечки зʼявилися на тлі реєстрації законопроєкту №9103, який передбачає реєстрацію в певному порядку добровільного сімейного союзу двох повнолітніх осіб однієї або різної статі відповідно до норм Сімейного кодексу. Читайте також: Запобігання насильству стосовно жінок: у Раді зареєстрували новий законопроєкт Читайте також: У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт про цивільні партнерства: подробиці На думку Ради Церков, це матиме негативні наслідки для формування особистості дітей і позбавить їх «природного права на виховання в повноцінній сім’ї». Читайте також: Українська ЛГБТ-активістка Олена Шевченко стала жінкою року за версією TIME Рада також вважає неприпустимими будь-які законодавчі ініціативи, які «несуть загрози як для інституту сім’ї, так і для ціннісних підвалин українського суспільства загалом, його моральних і духовних засад». Читайте також: З початку минулого року Канада прийняла майже 200 тисяч українців Крім того, у Раді церков зазначили, що легалізація одностатевих реєстрованих партнерств не сприятиме подоланню демографічної кризи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA