До Міжнародный Украина Онлайн психологія чоловіки психологічна допомога допомога До Міжнародный Украина

В Україні запустили безкоштовний онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

Сейчас читают: 695
womo.ua

До Міжнародного дня чоловіків в Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків. Про це повідомляє Фонд Народонаселення ООН (UNFPA Ukraine).

Зазначається, що чат безоплатний, анонімний та працює цілодобово. Читайте також: Незручні питання. Відсутність близьких стосунків і секс після поранення Писати можна з будь-яких питань, що викликають стрес: проблеми на роботі чи стосунках, переживання через війну, складнощі у регуляції гніву. Читайте також: Women Power Forum: як зберегти жіноче психічне та фізичне здоров’я під час війни Психологічну підтримку в форматі онлайн запустили, щоб допомогти чоловікам стабілізувати свій емоційний стан, знайти внутрішні ресурси для виходу зі складних ситуацій та усвідомити проблемні аспекти поведінки, коментують в UNFPA Ukraine. Як користуватися: правила, які потрібно знати  Звернутися за консультацією можна один раз на добу.

Тривалість консультації – до 90 хвилин. Читайте також: Порада дня від психолога: чим замінити алкоголь у стресових ситуаціях У Фонді Народонаселення ООН запевняють, що операторами й операторками чату є кваліфіковані психологи й психологині з багаторічним досвідом роботи.

Знайти чат можна у Telegram, Viber або на сайті лінії підтримки для чоловіків. The post В Україні запустили безкоштовний онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA