Зоя Литвин конкурс Освіторія Зоя Литвин

В «Освіторії» оголосили конкурс на відбудову школи майбутнього

Сейчас читают: 334
womo.ua

Повномасштабна війна має нищівний вплив на українську освіту. За даними Міністерства освіта та науки України, з 24 лютого понад 300 закладів освіти зруйновані повністю, а 2739 — пошкоджені внаслідок обстрілів.

Але навіть під час війни кожна дитина має право на якісну освіту, тож  в ГС «Освіторії» вирішили відновити одну зі шкіл, щоб посилити процес відновлення навчання.

Керівники та вчителі шкіл можуть надати заявку до 5 грудня включно  за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf4jNFMkxorJGmk1lmJdKu2JqiUk9wM9obgnXYrsOsATBXIuQ/viewform?usp=sf_link Все це буде реалізовано разом з командою кращих освітніх експертів, які стануть опорою та джерелом натхнення для шкільної команди. «Від початку повномасштабної війни «Освіторія» реагує на нагальні запити учасників освітнього процесу.

Всі наші проєкти орієнтовані на відновлення навчання. Для нас важливо, щоб попри війну діти продовжували отримувати доступ до якісної освіти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA