Україна Нео Україна

Pandora оголосили початок співробітництва з платформою UNITED24

Сейчас читают: 100
vogue.ua

Офіційний дистриб’ютор бренду Pandora в Україні оголосив початок співробітництва з фандрейзинговою платформою UNITED24. Частину прибутку із продажів намистини «Любов до України» ювелірний бренд перераховуватиме на напрям «Медична допомога».

Мета проєкту — зібрати 500 000 грн, які будуть спрямовані на покриття нагальних медичних потреб фронту й тилу. «Як офіційний дистриб’ютор бренду Pandora в Україні, ми чітко усвідомлюємо, що кожен внесок у нашу перемогу є вагомим та важливим, — коментує Денис Овдієнко, генеральний директор компанії AMADEO. — Сьогодні, обираючи намистину «Любов до України», ви цілеспрямовано допомагаєте рятувати життя та здоров’я українців, які стоять на варті світової безпеки.

Ця срібна прикраса виконана у формі серця, оздоблена жовто-блакитною емаллю та має символічне гравіювання «Україна» із червоним емалевим сердечком.

Вона є уособленням безмежної любові та гордості, а також нагадуванням про рідну країну тим, хто далеко від дому». «За 6 місяців роботи UNITED24 об’єднала довкола допомоги Україні сотні тисяч донорів зі 110 країн світу, а загальна сума благодійних зборів перевищила 210 мільйонів доларів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA