місто Мариуполь школа Нео місто Мариуполь

У Маріуполі дітей навчають у школах без опалення

Сейчас читают: 650
womo.ua

Діти у Маріуполі вимушені в шапках, руковичка та верхній одежі слухати уроки «Розмови про важливе», тема заняття — «Символи росії».

Про це написав радник мера міста Петро Андрющенко у своему Телеграм-каналі. «Справжній символ росії в Маріуполі. Діти в шапках, рукавичках і верхній одежі в холодній школі під обгрівачами, які напівпрацюють, примусово радіють визволенню росіянами від нормальних умов життя і щасливого дитинства», – написав радник.

За словами Андрющенка, ця ситуація підтверджує інформацію про те, що опалювальний сезон у Маріуполі не розпочався. Як повідомив радник, електрообігрівачів не вистачає, до того ж їхнє використання викликає перебої зі світлом.

У деяких навчальних закладах немає вікон. Він додав, що відсутність опалення стала проблемою всього міста. Окупаційна влада влаштувала в тимчасово окупованому місті справжній «холодомор» і неспроможна виправити ситуацію. «Людей виштовхали за межу цивілізації й, на жаль, вони теж починають боротися за життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA