Сша Сша

США оголосили про рекордний пакет військової допомоги на 3 млрд. дол. » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 921
goneva.net.ua

Сполучені Штати оголосили про нову військову допомогу Україні на понад $3 млрд. Про це повідомила під час брифінгу прессекретарка Білого дому Каріна Жан-П’єра. «Колеги з Держдепартаменту пізніше в деталях розкажуть про цей пакет.

Але, як очікується, до нього увійдуть бойові машини Bradley, які ми анонсували вчора, самохідні гаубиці, ракети класу "земля-повітря", інша техніка та амуніція», - зазначила вона.

Як повідомив у твіттері журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш, наразі це найбільший пакет військової допомоги від США. У нього входять «Бредлі», самохідні гаубиці, MRAP та інші бронетранспортери, а також додаткове обладнання.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award» womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Українська винахідливість продовжує вражати американських спеціалістів та розробників зброї » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA